Helgen har varit underbar! Jag har haft jätteroligt tillsammans med underbara personer. Det ska verkligen bli trist att inte träffa alla dessa människor lika ofta efter årskiftet.

I Fredags var det lite bubbel med Pär J och sen mötte jag upp Per och Perra för en spännande upplevlse på Konrad. Och JA, den var verkligen intressant. Men hela kvällen var väldigt trevlig, en bra avslutning på veckan.

Lördagen bestod av tapetsering med mamma och på kvällen var det fest med stort F. Vi hade superroligt och många roliga minnen fick jag med mig. JAg mötte upp Anna och Åsa för lite bubbel på varda efter festen med stort F och sen tyckte jag det var dags att begesig hemmåt. Det väntade nämligen tapetsering under söndagen också, och snett vill vi ju inte ha det :)

Nog om helgen, nu är det måndag igen. Kallt som attan har vi fått det ute också och jag pälsar som vanligt på mig dom tjockaste kläderna i garderoben. Tacka Gud för termobyxor, vad hade jag gjort utan er???? Medan andra fryser är jag varm och go :)