Ikväll är det schlager som gäller. Kommer nog inte orka göra så mycket ikväll efter gårdagens pass på After Worken. Fick slita utan dess like igår och hade inte en lugn stund förräns 23.00. Då var det en snabbrast för att sen slita fram till 02.00. Var galet mycket folk på BMB igår. Rytterne Röj spelade, det säger sig självt. Väldigt populära i Västerås! Men roligt var det!! Älskar mitt jobb...oftast!

Idag har jag och pappa varit i stockholm och tränat golf. Det känns jättebra och tryggt nu. Jag har äntligen fått tillbaka kontrollen över min sving. Underbar känsla! Längtar till våren!

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa och väntar på att Per ska komma och hämta mig. Sen blir det myskväll med god mat och schlager. Vi har lite olika syn på schlager. Han behöver/gillar inte schlager medan det för mig är heligt! Är det schlagerfestival så är det! Tyvärr tycker jag att schlagerfestivalen har tappat hela konceptet! vad hände med genre schlager?? Just nu är det bara en popfestival. Det borde vara krav på att låtarna som deltar endast ska vara skrivna i genren schlager! Bring back real schlagermusic!

Nähe, dags att plocka fram skidorna! Imorn är det Romme som gäller!!

Puss