Tjejer som tar för sig och vågar stå för vad dem tycker blir oftast alltid klassade som bitches eller en uppkäftig liten primadonna. Likaså kvinnor som har casualsex blir klassade som horor eller lösaktiga.
Är det bara män som får ha casual sex? Varför blir män helgonförklarade om dem sätter på snyggaste tjejen på stället?? Är det så att det är mer accepterat att män har casual sex??  Jag ratar hela iden att män ska vara mera accepterade.
Kvinnor är varelser som också behöver ha sex och bli tillfredsställda! Ett annat exempel är när män är sjuka. Män blir kinkiga små pojkar som vill ha en kvinna som tycker synd om dem och tar hand om dem. Men när kvinnor blir sjuka så ska vi inte klaga och vi ska ta oss i kragen. Jag längtar tills den dag männen tar hand om oss. Efter flera års dejtande och en hel del förhållanden har jag kommit till slutsatsen att män är svagare än kvinnor. Ni tål inte att vi lämnar er. Ni börjar gråta när ni är sjuka. Det tar längre tid för er att ta er ur dåliga beslut och ni har svårare att ta hand om er själva.

Starka, tuffa kvinnor är sällsynta varelser som måste våga ta plats i världen. 

Are men just women with balls??