Ikväll har det snöat i Sverige. Jag ler bara tanken på att det snöar. Jag tycker att det är jätteromantiskt och underbart när det snöar. Det är så lugn och fridfullt på vintern. När det ligger ett tjockt snötäcke på marken och det knastrar under skorna när man går, det är bland det mysigaste som finns. Det går inte att jämföra med varma sommarkvällar. Det är också jättemysigt att hålla handen och strosa längs vattnet men det är två skillda mysigheter.
Varje gång det snöar, pirrar det i min mage och jag känner mig som ett litet barn igen. Jag brukar sitte vaken på nätterna eller kvällarna och titta ut genom fönstret hur det snöar. Sen går jag ut på morgonen och gör snöänglar eller snölyktor. Det är underbart och jag blir så glad inombords att det ibland inte går att kontrollera. Det är något speciellt med vintern och snön. Men man blir lika glad när våren kommer och första gången man spelar golf på riktiga greener eller kan gå i shorts! Men just nu är det snö som väntar när jag kommer hem. Jag hoppas verkligen att det snöar när jag kliver av planet på arlanda, att det är minusgrader och att snön ligger kvar på marken. Men snön behöver bara ligga kvar tills jul och nyår är över, efter det kan det bli vår och sommar så att man får spela golf.

Men visst är det fantastiskt mysigt och underbart med snö. Stillttjen som ligger över husen, lugnet och något mystiskt som ligger i luften. Snart är det jul... Den bästa helgen somm finns enligt mig. Att samla sin familj, nära och kära. Att uppskatta varandra. I min familj är julen en stor högtid när vi alla samlas. Det är lika stor högtid att välja vilken julgran som vi ska ha och att sen klä den. Julgranen måste se ut på ett visst sätt när vi köper den, den ska vara tät, ha jämnt fördelade grenar, vara lagom lång och sen ska den vara vackert grön och likta gran :) Att klä den sen tar en hel kväll och då är hela familjen inblandade. Kan det bli bättre julstämmning???  Helt underbart!